Седмични издания
Жълт Труд

Жълт Труд

Повече от две десетилетия “Жълт Труд” остана верен на своя облик на информативен и развлекателен седмичник, предлагащ полезни и забавни четива за цялото семейство.

Всеки брой поднася на читатели от всички поколения атрактивни и вълнуващи истории от живота, любопитни репортажи и интервюта с обичани звездни личности, мистериозни сюжети и феномени, исторически спомени и портрети, разкази за живописни кътчета за туризъм у нас и по света. Вестникът предлага още гореща светска хроника, най-новото от телевизионния екран, културния живот (музика, кино, книги, театър), богата спортна информация.

На голям интерес се радва здравното приложение „Медицина” с практичните рубрики „Жизнени и здрави” и „ТОП форма”. На страниците им достъпно и обширно се представят актуални здравни проблеми, съвети за здравословен живот и хармонични отношения, новости в медицината, съвети за поддържане на добра форма, хранителни режими и спортни активности.

Страниците „Стил” запознават с последните тенденции в модата, красотата и козметиката. Вестникът представя още актуални решения и идеи в обзавеждането на дома, препоръки при отглеждането на домашни любимци, кулинарни вдъхновения и рецепти, новости от света на автомобилите.

Във всеки брой читателите получават като подарък и справочно приложение с анонси и ТВ програми за седмицата.

Полезен и забавен, „Жълт Труд” запазва лидерските си позиции сред седмичните издания в България.

Рекламна тарифа “Жълт Труд”

Основна информация:

Главен редактор: Зоя Деянова
Излиза от: 18.01.1991 г.
Ден на излизане: сряда
Периодичност: седмичник
Цветност: пълноцветен
Корична цена: 1 лв.
Обем: 64 стр.
Тираж: 45 000 бр.
Разпространение: национално
Контакт с редакция: zdeanova@media.vgb.bg
Абонамент: Абонамент за вестник “Жълт Труд” - MediaMall.bg

168 Часа

168 Часа

Повече от 20 години “168 часа” запазва лидерски позиции сред сериозните общоинформационни седмичници в страната. “168 часа” е единственият седмичник за разследвания, в който журналисти под прикритие разкриват корупционни политически схеми, злоупотреби в държавата, разказват за най-актуалните афери и фигури в подземния свят. От пролетта на 2011 г. в. “168 часа” е с напълно обновени визия и съдържание - по-сериозен и аналитичен, по-наблюдателен и професионален, ангажиран, любопитен, полезен и развлекателен. Известни коментатори и журналисти пораждат дискусии и провокират обществени дебати с анализите си на страниците “Блог”. В рубриката „Истории“ ще прочетете неизвестни факти за големи личности като Левски, Стамболов, както и неразкривани до днес подробности за най-драматичните моменти от историята на България. Спортът на „168 часа“ е единственият с професионално подготвена редовна страница за Формула 1. Новата гурме-рубрика е посветена на добрата храна, удоволствието от консумирането и приготвянето й, а на здравните страници светила в медицината съветват как да прочистваме организма си и да се предпазваме от болести. На светските страници младият екип на вестника прониква заради своите читатели зад кулисите на най-популярните сериали и риалити формати.

Основна информация:

Главен редактор: Слави Ангелов
Излиза от: 1990 г.
Ден на излизане: петък
Периодичност: седмичник
Цветност: пълноцветен
Корична цена: 1 лв.
Обем: 54 стр.
Тираж: 40 000 бр.
Разпространение: национално
Сайт: www.168chasa.bg
Контакт с редакция: 168pisma@168chasa.bg
Абонамент: Абонамент за вестник “168 Часа” - MediaMall.bg

в. Всичко За Семейството

Всичко за семейството

“Всичко за семейството” е полезният и позитивен седмичник, който предлага интересни четива за всички вкъщи, образова, забавлява и помага на активните хора да организират модерно и удобно живота си. Тръгнал с името „Всичко за жената”, той продължава да е за работещите жени, които едновременно правят кариера, грижат се за семейството и дома, възпитават децата, но не забравят да са красиви, елегантни и привлекателни за мъжете. Вестникът разказва историите на успели и интересни хора. Занимава се проблемите на семейството, дискутира начините за тяхното решаване, като търси градивни мнения от специалисти и изисква решения от държавните институции. В „Приложна психология” експерти дават съвети за семейните отношения – между партньорите, роднините, приятелите. Във всеки брой специални практични текстове са посветени на отглеждането и възпитанието на децата, като една от страниците помага в най-трудната възраст – пубертета, с полезни четива за родители и тийнейджъри. Седмичникът дава отговори за здравословния начин на живот, за новите модни тенденции, за красотата, диетите, спорта. В практични статии разглежда финансови и юридически въпроси. Информира за новото в телевизионните програми, на книжния пазар, кино, театър, музика.
Приложението “Домашна енциклопедия” е запазено за кулинарни рецепти, за оригинални идеи “направи си сам”, за плетива, шеф и кройка, за обзавеждане, декорации, техника, за градината и цветята. Във “Всичко за семейството” читателите са съавтори със своите коментари, съвети, въпроси. Седмичникът се отличава с умерен, добронамерен и спокоен тон, пише интересно и вдъхновено, на добър български език.

Рекламна тарифа “Всичко за семейството”

Основна информация:

Излиза от: февруари 1993 г.
Ден на излизане: четвъртък
Периодичност: седмичник
Корична цена: 0.70 лв.
Обем: 32 стр.
Тираж: 24 000 бр.
Разпространение: национално
Контакт с редакция: vzasemeistvoto@vgb.bg
Facebook: https://www.facebook.com/VsichkoZaSemejstvoto
Абонамент: Абонамент за вестник “Всичко за семейството” - MediaMall.bg

Български Фермер

Български Фермер

www.bgfermer.bg

“Български фермер” е № 1 по тираж сред агроизданията в България, спечелил най-висок авторитет и доверие сред фермерската читателска аудитория.

“Български фермер” е № 1 и в оценките за качеството на информацията на фермерската аудитория: най-професионална, най-достоверна, точна и изчерпателна, много полезна, интересна, подробна и задълбочена.

Страниците му предлагат обширна информация за състоянието и перспективите на селското стопанство, горите, поземлената реформа, за новите технологии и тенденции, за големите специализирани изложения.

Вестникът разяснява европейските изисквания пред българските земеделци за интегрирането им в обединена Европа. Читателите се запознават с възможностите за агробизнес у нас, с образци от световната практика и могат да почерпят идеи за развитието на личното си стопанство.

По инициатива на “Български фермер” вече 23 години се връчва почетният приз “Агробизнесмен на годината”, който се ползва с голям авторитет и признание.

През месец юни 2012 г. вестникът учреди ново отличие “Агрофирма на прехода”, с което бе отличена старозагорската “Оптиком”.

Издателското дружество “Български фермер” ООД е е сертифицирано за следните стандарти за системи за управление на качеството: BS EN ISO 9001: 2008; EN ISO 9001:2008; ISO 9001:2008.

Всеки четвъртък вестникът предлага:

- Актуална и полезна информация за селското стопанство
- Новите тенденции и технологии в земеделието, животновъдството и агротехниката
- Представяне на успешни практики и обмяна на опит в модерния агробизнес
- Въпроси и отговори по европейските програми с конкретна практическа насоченост

Основни тематични сегменти:

- Агробизнес
- Растениевъдство
- Агротехника
- Животновъдство

Рекламна тарифа “Български фермер” | Рекламна тарифа www.bgfermer.bg

Основна информация:

Главен редактор: Васил Аспарухов
Излиза от: ноември 1990 г.
Ден на излизане: четвъртък
Периодичност: седмичник
Цветност: пълноцветен
Корична цена: 0.70 лв.
Обем: 24 - 32 стр.
Тираж: 12 220 бр.
Разпространение: национално
Сайт: www.bgfermer.bg
Контакт с редакция: bgfermer@bgfermer.bg
Абонамент: Абонамент за вестник “Български фермер” - MediaMall.bg

Хоби Фермер

Хоби Фермер

www.bgfermer.bg

“Хоби Фермер” е единственият пълноцветен седмичник за цветята, лозето, овошките и зеленчуците. Всеки вторник и петък страниците му предлагат богата информация: полезни съвети за отглеждане на растенията, календар на градинаря, професионална консултация от специалисти, идеи за поддържането на градината и двора.

От “Хоби Фермер” читателите могат да научат как да отгледат най-цъфтящите цветя, как да се справят с вредителите, от какво се нуждаят овошките през различните сезони, как да си направят жив плет и още много съвети за по-красив и зелен свят.

Рубриката “Животновъдство” привлича читатели, които отглеждат в домашното си стопанство различни видове животни. Вестник “Хоби Фермер” вече има своята редовна и вярна читателска аудитория сред любителите градинари, лозари, овощари и цветари, производители на домашни вина и ракии.

Основни тематични сегменти:

- Зеленчукова градина
- Овощна градина
- Цветна градина
- Всичко за градината
- В лозята под асмата
- От гърнето на баба - уникални кулинарни рецепти на читатели от цялата страна
- Домашна ферма

Рекламна тарифа “Хоби Фермер” | Рекламна тарифа www.bgfermer.bg

Основна информация:

Главен редактор: Васил Аспарухов
Излиза от: април 2005 г.
Ден на излизане: вторник и петък
Периодичност: 2 пъти седмично
Цветност: пълноцветен
Корична цена: 0.30 лв.
Обем: 8 стр.
Тираж: 32 000 бр.
Разпространение: национално
Сайт: www.bgfermer.bg
Контакт с редакция: bgfermer@bgfermer.bg
Абонамент: Абонамент за вестник “Хоби Фермер” - MediaMall.bg